پشت پرده فیلم دختر هنجارشکن قلعه اژدها پیکر لارستان

فیلم دختر هنجارشکن قلعه اژدها پیکر به صورت نیمه برهنه در شهرستان لار را در این صفحه مشاهده نمایید.

یک دختر بلاگر در سفری که به شهرستان لارستان رفته بود با حضور در قلعه اژدها پیکر به صورت نیمه برهنه از خود فیلم گرفته بود و آن را شبکه های اجتماعی منتشر کرد که منجر به ناراحتی خانواده های انقلابی و بسیجی شد تا اینکه پلیس برای دستگیر این دختر بلاگر اقدام کرد.

فرمانده انتظامی لارستان گفت در این رابطه ماموران طی هماهنگی با مرجع قضایی پس از پیگیری و رصد محتوا در فضای مجازی، متهمه جوان را شناسایی و دستگیر و به مرجع قضایی معرفی کردند.

این دختر در راستای رصد فضای مجازی توسط کارشناسان، یک صفحه در شبکه اجتماعی شناسایی شد که اقدام به انتشار عکس، فیلم و کلیپ‌های هنجارشکن و مغایر با شئونات اخلاقی و اسلامی می‌کرد.

قلعهٔ اژدهاپیکر یک سازهٔ خشتی متعلق به دورهٔ ساسانی واقع در شهرستان لارستان است. این قلعه که بر روی تپه‌ای در جانب شمالی شهر قدیم لار واقع است، در گذشته با عنوان طلسم کیانی شناخته می‌شده که گویای استحکام و نفوذناپذیری آن بوده‌است

این مقام انتظامی از شهروندان خواست ضمن رعایت شئونات اسلامی، از انتشار هرگونه محتوای نامتعارف و هنجارشکن در فضای مجازی خودداری کنند.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

یک نظر

  1. از.دلاور مردان. نیروی. انتظامی. ممنون. هستیم. کاش هر .چه زن و دختر هنجار شکن هست. دستگیر میشدن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *