افشین پیروانی سرپرست تیم پرسپولیس تهران روز گذشته در سعادت آباد مورد خفتگیری و حمله چند زورگیر قرار گرفت که تلفن همراه او را به سرقت بردند سارقان تلاش کرده بودند تا ساعت و سایر وسیله های او را نیز به سرقت ببرند بدون شک سارقان افشین پیروانی را شناسایی کرده و برای سرقت از او نقشه کشیده بودند چرا که در یک جای خلوت توانستند افشین پیروانی را مدت حمله و زورگیری قرار بدهند.
زورگیری افشین پیروانی و سرقت گوشی موبایل
افشین پیروانی سعی کرده بود که به آنها مقابله کند و بین آنها درگیری رخ داد که در نهایت منجر به حضور مردم برای کمک رسانی به این فوتبالیست پیشکسوت شد .
افشین پیروانی در این باره می گوید تلفن همراهش را به سرقت بردند و تلاش کردند که ساعت مچی او را نیز سرقت کنند اما او با سارقان درگیر شده است سارقان مسلح با قمه به او حمله کرده و افشین پیروانی با دستان خالی با سارقان روبرو شده است.
همچنین ببینید:
فیلم / زورگیری خسرو حیدری و چاقو خوردن وحشتناک
زورگیری وحشیانه از یک خانم و زن در سعادت آباد
افشین پیروانی با حضور در کلانتری پرونده ای برای این حادثه تشکیل داد پیش از این علی دایی نیز مورد سرقت قرار گرفته بود.