کلیپ ویدیو وداع با پیروز یوزپلنگ ایرانی که امروز در حین دیالیز تلف شد را مشاهده نمایید.
چندی پیش درمانگر حیات وحش که وظیفه حفاظت از این بچه یوزپلنگ را برعهده دارد از سختی های نگهداری پیروز گفت. به گفته علیرضا شهرداری، از همان ابتدا که پیروز به پردیسان آمد، مشکلات گوارشی در توله احساس شد. ماجرای ما هم از تهران شروع شد، توله ها وضعیت خیلی خوبی نداشتند و با شیر مناسب تغذیه نمی شدند و همین مشکل برای پیروز بود. روزهای اول بد بود، در همین حین شیری رسیده بود که طرفداران حیات وحش از خارج فرستاده بودند، البته وقتی پیتر کالدول به ایران آمد، آن شیر را رد کرد و با خود شیر تازه آورد. ما هم از این شیر استفاده کردیم اما کالدول گفت هیچ شیری در دنیا برای یوزپلنگ مناسب نیست.
همچنین ببینید:
علت مرگ و مردن پیروز چه بود؟ دلیل اصلی تلف شدن پیروز
وی افزود: به هر حال با همه سختی ها زایمان را شروع کردیم، گاهی اوقات توله حالش خوب بود و ناگهان زمین می خورد؛ حتی 12 ساعت به دلیل رزکسیون سرش را تکان نمی داد، در این زمان وزنش 800 گرم بود و قدرت تحمل این فشار را نداشت بعد از مدتی دوباره تب کرد و تبش به 40 درجه رسید درمان دوباره شروع شد و با پشتکار این توله موفق شد.
پیروز با همه این سختی ها به 10 ماهگی رسید. در تمام این مدت به نظر می رسد که تمام ایران با صاحبانش همدردی کرده و نگران وضعیت این توله بوده و مدام سلامت این حیوان را زیر نظر داشته اند، اما هفته گذشته گزارش شد که وضعیت پیروز خوب نیست و او را به بیمارستان منتقل کردند. بیمارستان البته، در اوایل، کارشناسان معتقد بودند که چون او از شیر مادر تغذیه نمیکرد، سیستم ایمنی بدنش آنطور که باید قوی نمیشد و در برابر بیماریها شکننده و ضعیف میشد.
😭😭😭😢😢😢
خیلی براش گریه کردم به نظر من کار برانداز ها است چون برای پیروز و احتمال انقراض الان امیدمون به ایران مادرشه
بخاطر کسایی مث تو مرد
چی میگی عمو😐
چرا چرت و پرتی میگی ؟
چه ربطی داره از کجا مواد میگیری؟
کاش قبل از مرگ پیروز کوچولو مجلس بدنبال جلسه گذاشتن برای فراهم کردن شرایط مناسب رشد و نگهداری این مخلوق زیبا و با ارزش خداوند بود الان دیگه چه فایده
پیروز کوچولو خداحافظ 😭😭😭😭😭😭😭
پیروز چون اسمش پیروز بود مرد .چون عرزشی ها ازش میترسیدند که بزرگ و تنومند بشه و نماد پیروزی مردم بدبخت بشه
پیروز به دلیل آدمایی مثل شما بود اگر شیر مورد نیازش تحریم نبود الان زنده بودن هر سه تاشون لابد بر انداز ها شیر رو تحریم میکنن ها؟ خدایا منو برگردون از دست این بی مغز ها راحت شم ! الآنم که دلار شده شصت تومان هم لابد تقصیر ماست ! خودمون بیشتر از همه زجر میکشیم ولی تقصیر ماست!
خودت فهمیدی چی گفتی
غمگین پیروز 😞💚ممنون علیرضای عزیز🌹🙏
دامپزشک پیروز برای اینکه زنده بمونه زحمت کشیده بود. و بلاخره یک اتفاقی تو کشور افتاد که تقصیر آخوندا نبود البته تا حدودی
دوستش داشتم ولی اسمش واقعاً زایع بود 😿