فیلم کامل قاچاق روغن از ایران به پاکستان + ماجرای کامل

فیلم کامل قاچاق روغن از ایران به پاکستان و ماجرای کامل علت قاچاق روغن ایران به پاکستان که همیشه موضوع مورد بحث در مسائل اقتصادی کشورمان بوده است.

فیلم کامل قاچاق روغن از ایران به پاکستان + ماجرای کامل

فیلم کامل قاچاق روغن از ایران به پاکستان

این روزها که در کشورمان روغن خوراکی کم یاب شده است ویدیویی منتشر شده که حاکی از قاچاق روغن ها به کشور پاکستان است که واکنش های زیادی را به همراه داشته است.

با جستجو در فروشگاه های آنلاین پاکستان متوجه میشید که به طور مثال قیمت یک بطری ۱.۸ لیتری روغن در پاکستان ۱۸۰۰ روپیه است یعنی حدود ۴۰ هزار تومان به پول ایران

با توجه به اینکه روغن شهرستان‌های جنوبی سیستان و بلوچستان از همین چابهار توزیع می‌شود، به نظر می‌رسد مافیایی در ماجرا دست دارد؛ در شهرستان دشتیاری هم روغنی نداریم و اگر هم داریم با قیمت‌های نجومی به فروش می‌رسد.

در این راستا خبرنگاران تسنیم به چندین مغازه در سطح شهر چابهار سر زدند که اکثراً روغنی برای فروش نداشتند و اگر هم داشتند خارجی و یا با قیمت‌های نجومی بود؛ در نتیجه با توجه به کمبود روغن که این روزها در سایر شهرهای بلوچستان نیز وجود دارد، با مقام مربوطه تماس حاصل شد.

 

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *