لیدر سپاهان کیست که به دختران پرسپولیسی توهین کرد

لیدر سپاهان کیست

روز گذشته بازی پرسپولیس و سپاهان اصفهان در ورزشگاه آزادی برگزار شد که حواشی زیادی داشت یکی از لیدرهای سپاهان با بلندگو اعلام کرد که بعد از بازی دختران پرسپولیسی داخل ورزشگاه را به عقد خودمان در می‌آوریم .

توهین لیدر سپاهان به دختران پرسپولیسی

این صحبت‌های او با واکنش‌های گسترده هواداران پرسپولیس همراه شده است از جمله جواد کاظمیان که با انتشار تصویر این دیده برای باشگاه سپاهان ابراز تاسف کرده است.

لیدر سپاهان کیست که به دختران پرسپولیسی توهین کرد

جواد کاظمیان گفت که این شخص با موی سفید و سن بالا و سربند یا زهرا حرف هایی را میزند که به دور از اخلاق و انسایت و فرهنگ ایرانی است.

متاسفانه باشگاه‌های نامدار کشورمان که نام گی و ورزشی را یدک می‌کشند هیچگونه فرهنگ سازی برای هواداران خود انجام نمی‌دهند و در استادیوم صحبت‌هایی را می‌شنویم که بسیار تامل برانگیز است.

شکایت باشگاه پرسپولیس از لیدر سپاهان

باشگاه پرسپولیس نیز از لیدر سپاهان شکایت کرده و اعلام کرد تا آخرین لحظه اخر  از حقوق هوادارانش دفاع خواهد کرد.

همچنین ببینید

بیوگرافی رضا شاهانی لیدر پرسپولیس کیست +حواشی

باشگاه سپاهان باید توجه ویژه ای به انتخاب لیدرهایش داشته باشد تا این گونه به هواداران تیم های مختلف اهانت نکند. به هر حالا باید این لیدر از حضور در ورزشگاه ها محروم شود.

 

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *