بیوگرافی لیلا حاتمی بازیگر و همسرش علی مصفا و فرزندان +عکس

بیوگرافی لیلا حاتمی بازیگر و همسرش علی مصفا و فرزندان +عکس

بیوگرافی لیلا حاتمی Leila Hatami

لیلا حاتمی بازیگر تئاتر و سینما و تلویزیون ایران در 9 مهر 1351 به دنیا آمده است. پدرش علی حاتمی، کارگردان سرشناس سینما و مادرش زری خوشکام بازیگر و خواننده قبل انقلاب است همسر علی مصفا بازیگری سینما است و دارای دو فرزند به نام های مانی و عسل میباشد.

لیلا حاتمی در رشتهٔ ریاضی فیزیک در تهران دیپلم گرفت. در مؤسسه پلی تکنیک فدرال لوزان شروع به تحصیل کرد. تحصیل در این دانشگاه را پس از دو سال نیمه کاره رها کرد و به دانشگاه لوزان، سوئیس رفت و آن جا ادبیات فرانسه خواند.

لیلا حاتمی و پسرش مانی

لیلا حاتمی و پسرش مانی

زندگی شخصی لیلا حاتمی و همسرش

لیلا حاتمی Leila Hatami بازیگر ایرانی در 9 مهر 1351 در تهران متولد شده است.

پدرش علی حاتمی از کارگردانان بنام و مشهور سینمای ایران و مادرش زری خوشکام قبلا بازیگر سینما بوده است.

لیلا حاتمی بدون شک یکی از بهترین بازیگران سینماو تلویزیون کشورمان میباشد که سوابق درخشانی در عرصه بازیگری دارد و تا به حال فیلم ها و سریالهای پر بیننده ای را بازی کرده است این هنرپیشه الگوی بازیگری بسیاری از بازیگران جوان جویای نام است و بر اساس امار از محبوب ترین بازیگران سینما شناخته میشود که موفق شده نشان دهد استعداد بازیگری او ارثیب است این هنرمند چند سالیست که به عنوان داور در جشنواره های بین المللی حضور پیدا میکند.

بیوگرافی لیلا حاتمی بازیگر و همسرش علی مصفا +فرزندان

بعد از پایان دوره متوسطه در رشته ریاضی فیزیک برای ادامه تحصیل به لوزان سوییس رفت.
وی در دانشگاه پلی تکنیک فدرال لوزان در رشته مهندسی برق تحصیل کرده و سپس از این رشته انصراف داده و در رشته ادبیات فرانسه ادامه تحصیل می دهد.

نحوه ورود به سینما و بازیگر شدنش

به دلیل داشتن پدر و مادر هنرمند از کودکی در نقش های مختلف بازی کرده است اولین نقشه اش را در فیلم سینمایی کمال الملک بازی کرد سپه در سال ۷۰ و سریال کیف انگلیسی و پریدخت و فیلم دلشدگان بازی بی نظیری را به نمایش گذاشت.

 

عکس های لیلا حاتمی

عکس های لیلا حاتمی

سوابق

از معروفترین نقش هایش می توان به لیلا در کنار علی مصفا، شیدا در کنار پارسا پیروزفر، آب و آتش، ایستگاه متروک، ارتفاع پست در کنار حمید فرخ نژاد، سالاد فصل در کنار خسرو شکیبایی، بی پولی در کنار بهرام رادان، چهل سالگی در کنار محمدرضا فروتن و پرسه در مه در کنار شهاب حسینی و هر شب تنهایی و جدایی نادر از سیمین اشاره کرد.

جدیدترین نقش هایش رگ خواب و من و سر به مهر است که اثری خارق العاده در بازیگری می باشند.

تصاویر جدید و خاص لیلا حاتمی

حواشی و جنجال لیلا حاتمی در برلین

وی در فیلم سینمایی خوک ساخته مانی حقیقی نقش آفرینی کرده است.

فیلم سینمایی خوک به جشنواره فیلم برلین راه یافته و نشست خبری بعد از اکران این فیلم جنجال آفرین و حواشی زیادی را برای عوامل خوک رقم زد.

خانم حاتمی در نشست خبری این فیلم گفت که جای تاسف دارد که اعتراض کنندگان و معترضان با خشونت خاموش و سرکوب می شوند.

این گفته وی در فضای مجازی و در مجامع بین المللی جنجال سیاسی تازه ای بپا کرده است.

کارگردان فیلم نیز از وی و از حرف هایش حمایت کرده است.

عکس جدید لیلا حاتمی

جوایز و سیمرغ های لیلا حاتمی

وی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم سالاد فصل و رگ خواب و خرس نقره ای دریافت کرد.

بهترین بازیگر زن در جشنواره فیلم برلین برای فیلم جدایی نادر از سیمین وی با انتخاب یک مجله در لیست زیباترین زنان بازیگر قرار گرفته است.

عکس با وقار از لیلا حاتمی

ازدواج با علی مصفا

لیلا حاتمی در سال 1377 با علی مصفا بازیگر و کارگردان سینمای ایران ازدواج کرده که حاصل این ازدواج یک پسر به نام مانی و یک دختر به نام عسل می باشد.

علي مصفا در سال 1345 در تهران متولد شد وي فرزند مظاهر مصفا و دكتر امير بانو كريمي است.

وي در سال 1370 با بازي در فيلم اميد به كارگرداني حبيب كاوش بازيگري سينما را آغاز كرد اما با حضور در فيلم پري موفق شد جايزه بهترين بازيگر نقش دوم را از سيزدهمين جشنواره فيلم فجر بدست آورد.

علي مصفا براي بازي در فيلم هاي ليلا و پارتي كانديداي دريافت جايزه شد.

وي در سال 1380 با بازي در مجموعه كيف انگليسي بازيگري در مجموعه تلوزيوني را تجربه كرد.

مصفا پس از كارگرداني مستند فريب شعر و فيلم كوتاه همسايه در سال 1382 اولين فيلم بلندش را با نام سيماي زني در دوردست با حضور ليلا حاتمي كارگرداني كرد.

بیوگرافی لیلا حاتمی بازیگر و همسرش علی مصفا +فرزندان
این زوج سال ها که با هم زندگی خوبی دارند.

بیوگرافی لیلا حاتمی و همسر بازیگرش

عکس علی مصفا و لیلا حاتمی

بیوگرافی لیلا حاتمی و همسر بازیگرش

سرگرمی ها و تفریحات

خواندن رمان و مطالعه را دوست دارد و به زبان های فارسی، انگلیسی، فرانسه و آلمانی تسلط کامل دارد.

بهانه انجام این گفت‌وگو مروری است بر فیلم‌های امسال لیلا حاتمی که در کنار هم، ارتقای قابل‌توجهی را در کارنامه‌ بازیگری او نشان می‌دهند.

جدایی نادر از سیمین، سعادت‌آباد و چیزهایی هست که نمی‌دانی سه بازی درجه‌یک از بازیگری را به‌نمایش می‌گذارند که حالا دیگر به مرز پختگی رسیده و می‌تواند ممتازترین بازیگر زن حال حاضر سینمای ایران محسوب شود. به همین دلیل در طول صحبت، از تمرکز بر یک فیلم مشخص پرهیز کردیم و بیشتر درباره این حرف زدیم که او چطور از بازی‌هایش در دهه‌ ۷۰ به کارنامه‌پربار امسالش رسیده و این موفقیت نتیجه کدام تلقی از بازیگری و نیز کدام سبک زندگی است. خانم حاتمی در بازخوانی مصاحبه‌‌اش به‌شدت امانت‌داری به‌خرج داد و ترجیح داد جز یکی – دو مورد حذف، چیزی به جواب‌هایش اضافه نکند و هرچه در زمان مصاحبه گفته به همان شکل باقی بماند و حتی اگر اسم فیلمی یادش نیامده، جایش خالی بماند!

عکس علی حاتمی و زری خوشکام پدر و مادر لیلا حاتمی

عکس علی حاتمی و زری خوشکام پدر و مادر لیلا حاتمی

یادم می‌آید اولین‌بار که شما را دیدم، روزی بود که خدابیامرز، مهرزاد مینویی داشت آب و آتش را مونتاژ می‌کرد؛ شما وارد اتاق مونتاژ شدید، نگاهی به صفحه‌ نمایش موویلا انداختید و گفتید: «وای! من چرا فکر کردم با این قیافه باید بازیگر بشم؟!»

این اتفاق زیاد برایم می‌افتد! گاهی هم پیش می‌آید وقتی درحال دیدن فیلم هستم، با تعجب از خودم می‌پرسم اینها چرا من را انتخاب کرده‌اند؟!

واقعاً؟! من می‌خواستم از نقل این خاطره به این نتیجه برسم که آن واکنش‌ها مال دوره‌ ابتدای بازیگری‌تان بوده و دیگر تمام شده!

نه، تمام نشده! هنوز هم این حس را دارم.

چرا؟ در توانایی‌هایتان به‌عنوان بازیگر شک می‌کنید؟

نه، درمورد قیافه‌ام شک می‌کنم.

تیپ لیلا حاتمی در خارج از کشور

یعنی چه؟ مگر قیافه‌تان چه اشکالی دارد؟

نمی‌دانم… . [می‌خندد]

به آن سال‌ها اشاره کردم که بگویم فکر می‌کنم بعد از یک دوره کارهای موفق اولیه‌تان در آن ایام مثل لیلا و شیدا و چندتا فیلم دیگر، حالا انگار دوباره دارید دوره‌ موفق دیگری را می‌گذرانید؛ با چند نقش کامل و خوب و اجرای بی‌نقص‌تان. البته این دوره‌های موفق به شانس بازیگر در فیلمنامه‌هایی که به او پیشنهاد می‌شود هم بستگی دارد ولی به نظرم کیفیت کار خودتان هم جلوه‌ جدیدی پیدا کرده. ۵- ۴ سال قبل، یک دوره‌ خلأ داشتید و فیلم‌هایتان چندان موفق نبودند. نظر خودتان هم همین است؟

شاید خودم تصور درستی از موقعیتم نداشته باشم؛ ولی من چه در آن دوره‌ اول کارم، چه در آن دوره‌ای که به‌نظر شما خلأ ایجاد شده بود، با یک ریتم کار می‌کردم. برای من فرقی نداشت. اما چون در ابتدای کارم، تماشاگر تازه مرا شناخته بود، نقش‌ها متفاوت به‌نظر می‌آمد و دیده می‌شد، اما در ادامه وقتی بیشتر شناخته شدم، طبیعی است که تماشاگر دوست دارد از بازیگری که زیاد دیده، چیزهای جدیدی ببیند، قابلیت‌های متنوع‌تری در او ببیند، شاید به همین دلیل یک‌دفعه آن احساس خلأ به وجود می‌آید. من در سال‌های اخیر، هر سال ۳ یا ۴ فیلم بازی کرده‌ام که البته همه‌ آنها از روی تمایل نبوده و گاهی به دلیل همکاری با آن فیلم، نقش‌های کوتاهی هم بازی کرده‌ام، مثل فیلم آقای مهرجویی. به‌هرحال من به‏  جز ۴ سالی که بعد از فیلم حکم هیچ کاری نکردم، ریتم کاری‌ام از همان شروع تا الان یکسان بوده.

عکس پای لیلا حاتمی

آن وقفه چهار ساله به‌خاطر بچه‌ها بود؟

نه، اتفاقاً بعد از بچه‌ها پرکارتر شدم! آن وقفه، ناشی از ریتم طبیعی زندگی‌ام بود و البته این وقفه‌ها به شانس هم مربوط می‌شود که چه فیلمنامه‌ای به دستم می‌رسیده. آدم بعد از چند سال کار‌نکردن کمی آسان‌گیرتر می‌شود، من هم سعی کردم بعد از آن وقفه حتماً یک کاری انجام دهم.

فکر کنم در همان ایام بود که در یک مصاحبه‌گفته بودید به این نتیجه رسیده‌اید که زندگی‌کردن مثل آدم‌های معمولی نتیجه‌ بهتری دارد! گفته بودید ترجیح می‌دهید زندگی خانوادگی متعارفی داشته باشید و امنیت این نوع زندگی را فدای شغلتان نکنید. آن حرفتان برایم جالب بود چون واقعاً شما از معدود ستاره‌های زن سینمای ایران هستید که زندگی خانوادگی معمولی دارید و در کارتان هم بسیار موفق‌بوده اید. بیشتر همکارانتان یا ازدواج نکرده‌اند، یا بچه ندارند… .

روبوسی لیلا حاتمی در جشنواره کن و ونیز

هنوز هم همین‌جور فکر می‌کنم. البته گاهی شرایط جوری است که نمی‌شود این‌شکلی زندگی کرد.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

4 نظر

  1. عماد رضایی راد

    درود بر استاد و اسطوره ارجمندم بانو لیلا حاتمی

  2. عماد رضایی راد

    جانم فدای هنرمندان

  3. عماد رضایی راد

    هنرمندان همیشه معلمان بشریتند و حضورشان مایه پیشرفت جامعه و مردمشان است

  4. عماد رضایی راد

    جانم فدای هنرمندان کشورم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *