ماجرای مجتمع تجاری اپال تخفیف ۵۰ درصدی برای مشتریان بدون حجاب

مجتمع تجاری و مرکز خرید اپال این روزها یکی از جنجال برانگیز ترین تیترهای کشورمان شده است مرکز خریدی که بارها از آن ویدیو های مختلفی از کشف حجاب و حضور خانم های بدون حجاب دیده می شد و در نهایت منجر شد که این مرکز خرید توسط مراجع قانونی پلمپ شود حالا اخبار ضد و نقیضی در فضای مجازی منتشر شده که مرکز خرید اپال تصمیم گرفته تخفیف ۵۰ درصدی برای خانم های بدون حجاب در نظر بگیرد تا دهن کجی به حجاب اجباری کرده باشد.

ماجرای مجتمع اپال تخفیف ۵۰ درصدی برای مشتریان بدون حجاب

مجتمع اپال تخفیف ۵۰ درصدی برای مشتریان بدون حجاب

البته هنوز مسئولان مجتمع اپال به این خبر واکنشی نشان نداده است اما بنا به گفته برخی از رسانه‌ها بعد از فک پلمپ این مجموعه استوری در پیج رسمی اینستاگرام اپال منتشر شده که اعلام شده تخفیف ۵۰ درصدی برای زنان بی حجاب در نظر گرفته شده است که البته بعد از گذشت دقایقی حذف شده است.

امروز مجتمع تجاری اپال در تهران بعد از پلمب به‌علت کشف حجاب بازگشایی شد اما دو واحد تجاری گرندکیدز و مک‌استور در این مجتمع که با درج استوری و ارائه تخفیف مشتریان را تحریک به حضور در محل بدون حجاب شرعی می‌کردند پلمب شدند. به گزارش همشهری آنلاین، برای صاحبان فروشگاه هم پرونده قضایی تشکیل شد. البته این واحدهای تجاری ساعاتی بعد تلاش کردند با استوری جدید عذرخواهی کنند اما فایده نداشت.

اپال، بزرگ‌ترین مرکز تجاری، خرید و سرگرمی شمال غرب پایتخت است و یکی از جاهای دیدنی تهران نیز محسوب می‌شود. این مرکز خرید در سعادت آباد و در منطقه دو شهرداری تهران قرار دارد و از شمال و غرب به بزرگراه یادگار امام، از جنوب به بزرگراه هاشمی رفسنجانی (نیایش) و از شرق به بلوار شهید فرحزادی منتهی می‌شود.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *