میزان آرای نرجس سلیمانی در شورای شهر تهران و ماجرای آرای خانم نرگس سلیمانی را در این صفحه ببینید
میزان آرای نرجس سلیمانی
نتایج آرای شورای شهر تهران امروز اعلام شد و نامزد های برنده مشخص شدند محسن هاشمی برادرزاده آیتالله رفسنجانی توانسته با بیش از یک میلیون و ۷۵۰ هزار و نفر اول شود
مهدی چمران توانسته که با کسب 1میلیون آرا نفر دوم و عبدالله نوری نفر سوم شورای شهر تهران برگزیده شود همچنین علیرضا دبیر و احمد مسجد جامعی مرتضی طلایی نفرات بعدی را تشکیل دادند
اما و نکات جالبی که درباره شورای شهر تهران رخ داده است میتوان به آرای نرجس سلیمانی دختر بزرگ سردار حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد که تنها ۳۵۶ هزار را کسب کرده بود که کمتر از آرای باطله شورای شهر می باشد گفتنیست که تعداد آرای باطله شورای شهر تهران حدود 500 هزار رای می باشد.
محسن هاشمی نفر نخست شورای پنجم با یک میلیون و 756 هزار رای نسبت به مهدی چمران نفر نخست شورای ششم با 486 هزار و 282 رای 72 درصد کاهش رای داشته است .
چمران نسبت به رای دوره گذشته خود نیز عقب نشینی رای داشته او در دوره پنجم که نفر 22 تهران شد اما 656 هزار و 136 نفر به او رای داده بودند و نسبت به رای دوره گذشته خود بیش از 25 درصد ریزش رای داشته است . اما مرور آمار منتخبان شورای شهر تهران نشان می دهد جز منتخبات شورای پنجم که بیشترین آرای تاریخ انتخابات شوراها را به دست آورده اند و شورای دوم که رکورد دار کم ترین رای است ،میزان رای منتخبان تقریبا مشابهه بوده است .