انتشار 19 بهمن 1400 * پیج اصلی اینستاگرام مونا حیدری دختر اهوازی که سر بریده شد را در این صفحه از مجله شبونه مشاهده نمایید.
ایجاد پیج های فیک اینستاگرام به نام مونا حیدری
بعد از انتشار ویدیو و خبر سر بریده شدن دختر اهوازی توسط همسرش و چرخاندن سر او در فضای مجازی واکنشهای زیادی به این خبر صورت گرفت.
جدا این از اینکه این دختر مقصر بوده یا نه برخی افراد سودجو برای به دست آوردن فالوئر اقدام به ایجاد پیج های متعددی با نام این دختر کردند. کافیت نام مونا حیدری را در اینستاگرام تایپ کنید تا با تعداد زیادی پیج مواجه شوید که همگی مدعی هستند پیج اصلی مونا حیدری هستند در حالی که همه پیج ها فیک بوده و توسط افراد سودجو ایجاد شده است لذا به این پیج ها و افراد اعتماد نکنید.
خبر قتل مونا حیدری در روزهای اخیر حسابی سر و صدا به پا کرده است فیلمی که خبرگزاری رکنا منتشر کرد باعث شد واکنشهای زیادی به این اتفاق صورت بگیرد و حتی این خبرگزاری توبیخ شد..
به هر حال پرونده این قتل همچون پرونده های دیگر کیفری در توسط مراجع قضایی پیگیری میشود.
امیدواریم که دیگر شاهید چنین اتفاقات دلخراش و ناگواری در جامعه نباشیم.