ماجرای فایل صوتی مدیر مدرسه شریعتی بندرعباس و تهدید دانش آموزان

فایل صوتی خانم طالب زاده مدیر مدرسه دخترانه شریعتی بندرعباس همراه با حواشی و جزئیات را در این صفحه بخوانید.

ماجرای فایل صوتی مدیر مدرسه شریعتی بندرعباس و تهدید دانش آموزان

ماجرای فایل صوتی مدیر مدرسه شریعتی بندرعباس

فایل سوتی در رسانه های معاند خارجی منتشر شده که درباره آن گفته می شود منتسب به مدیر مدرسه شریعتی بندرعباس است که این مدیر مدرسه دانش آموزان را تهدید می کند در صورت سر دادن شعار علیه مسئولان کشور نیروهای امنیتی را مطلع می کند.

درباره اینکه این فایل صوتی برای چه کسی است ‌نمیتوان به گزارشات رسانه‌های ضد انقلاب استناد کرد رسانه هایی که برای بدنام کردن نظام و خشمگین کردن مردم دست به هرکاری زده اند.

بر حال این فایل صوتی در شبکه های اجتماعی توجه زیادی را به خود جلب کرده است در حالی که صحت و سقم آن در دسترس نمی باشد .

در چند روز اخیر رسانه‌های بیگانه تلاش کردند که اغتشاشات را به مدارس کشور بکشانند و دانش آموزان را تحریک و تشویق به اعتراضات و سر دادن شعار علیه حجاب اجباری و مسئولان کشور می کنند.

  • مشه بارات ۳ سال پیش

    سواستفاده رسانه های بیگانه مسلم است ولی بعضی مدیران مدرسه خودسرانه عمل می نمایند چنانچه مدیر مدرسه شاهد اردبیل نیز به قول امام جمعه اردبیل با انجام کار خطا دانش آموزان را به زور به مراسم برد و آن وقایع اسف انگیز را به وجود آورد.

    پاسخ
  • بهرام تختی ۳ سال پیش

    این ویدئو ساختگی است ونربوط به مدیر دلسوز مدرسه نیست احتمالا خواستند ایشان را تخریب کنند

    پاسخ
  • جمشید زارعی ۳ سال پیش

    این موضوع ساختگی است مدیر مدرسه انسانی دلسوز است

    پاسخ
    • شکرالله جعفری ۳ سال پیش

      واقعا در حق این مدیر ظلم شده این صوت ساختگی درست کردند ایشان را تخریب کنند خدا جای حق نشسته

      پاسخ
  • بدون نام ۲ سال پیش

    این مدیر دلسوز دختران مدرسه ای را وادار به پوشیدن چادر کرده بود…!!

    پاسخ
  • بدون نام ۲ سال پیش

    این مدیر دلسوز دختران مدرسه ای را وادار به پوشیدن چادر کرده بود…!!

    پاسخ