آیا مهرنوش خواننده توکه چشمات خیلی قشنگه درگذشت و فوت کرده؟

آیا مهرنوش خواننده توکه چشمات خیلی قشنگه درگذشت و فوت کرده خبری که ممکن است برای برخی از علاقمندان به موسیقی به وجود امده باشد چرا که این خواننده خیلی وقت است دیگر آهنگی نخوانده است.

مهرنوش سهیلی خواننده توکه چشمات خیلی قشنگه فوت نکرده و در حال حاضر در امریکا به همراه فرزند و همسرش زندگی میکند.

آیا مهرنوش خواننده توکه چشمات خیلی قشنگه درگذشت و فوت کرده؟

او ابتدا ساکن شهر قرچک واقع در استان تهران بود که از برنده بلیط لاتاری شده و از ایران مهاجرت کرد و به آمریکا رفت و با باقی مانده پولش چند ترک آهنگ را تولید کرد که آهنگ چشمات او را به شهرت رساند و در سال 1389 موزیک ویدیویش در یوتیوب 10 میلیون بیننده داشت.

مهرنوش دارای مدرک کارشناسی ارشد آمار و ریاضی از دانشگاه صنعتی اصفهان است. عکس او همراه همسر و فرزندش را ببینید.

مهرنوش فعالیت حرفه‌ای خود را در تیرماه ۱۳۸۹ با انتشار اولین کلیپ خود به نام «نرو» آغاز کرد و بعد از آن با انتشار کلیپ معروف «چشمات» به سرعت به شهرت رسید. اولین آلبوم او به نام «چشمات» در بهمن همان سال و اندکی پس از انتشار آهنگ «کم میارمت» که بعد از آهنگ «چشمات» پرطرفدارترین آهنگ آلبومش بود، منتشر شد. در تهیهٔ این آلبوم کامران رسول‌زاده با آهنگ‌سازی و ترانه‌سرایی و جمال خدامی با تنظیم قطعات او را همراهی کردند.

مهرنوش تعلیمات آوازش را قبل از رفتن به آمریکا به مدت سه ماه در کلاس آواز میری گذراند و سه ماه هم به تعلیم صداسازی نزد مهدی شمس نیکنام پرداخت که همزمان با ضبط آلبومش در ایران بود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *