بازیگر نقش مارینا در سریال بوم و بانو کیست؟ عکس شادی کرم رودی بازیگر و همسرش آرین وزیر دفتری را در ادامه این بخش از مجله شبونه مشاهده نمایید.
سریال جذاب تلویزیونی بوم و بانو به کارگردانی سعید سلطانی این شبها از شبکه دوم سیما بر روی انتن رفته است و مورد توجه مردم قرار گرفته.
این مجموعه تلویزیونی از 15 شهریور ماه 99 بر روی انتن رفته و بازیگران شناخته شده زیادی در آن حضور دارند.
شادی کرم رودی بازیگر نقش مارینا در سریال بوم و بانو
بازیگر این نقش را خانم شادی کرم رودی بر عهده دارد بازیگری که در ۶ مهر سال ۱۳۶۹ در شهر تهران به دنیا آمده است و در رشته موسویقی تحصیل کرده است.
او موفق شده که فوق لیسانس ادبیات نمایشی را اخذ کند.
این هنرمند متاهل بوده و همسرش آرین وزیر دفتری از کارگردانهای کشورمان میباشد
- همچنین ببینید: بازیگر نقش مرجان در سریال بوم و بانو کیست؟
آرین وزیر دفتری در ۱۱ تیر سال ۱۳۶۷ متولد شده است و کارگردان و نویسنده می باشد.
این زوج هنری در سال ۱۳۹۷ زندگی مشترک خود را آغاز کردند.
نخستین بار در سال ۱۳۹۲ در نقش مارال در فیلم سینمایی ماهی و گربه به کارگردانی شهرام مکری بازی کرد.
تاکنون در چندین فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته است.
در سال ۱۳۹۹ برای اولین بار حضور در سریال های تلویزیونی را تجربه کرد.
اینستاگرام شادی کرم رودی
shadi_karamroudi
جوایز و فیلم ها
بهترین بازیگر زن در دوازدهمین دورهٔ جشنوارهٔ ملی دانشجویی فیلم کوتاه سایه برای فیلم مثل بچه آدم
بهترین بازیگر زن در پانزدهمین دورهٔ جشنواره دانشجویی فیلم کوتاه نهال برای فیلم مثل بچه ادم
۱۳۹۲ ماهی و گربه در نقش مارال
۱۳۹۳ مستانه در نقش مریم
۱۳۹۳ یک شهروند کاملاً معمولی در نقش سارا
۱۳۹۶ دارکوب در نقش تینا
۱۳۹۶ هنوز نه… فیلم کوتاه
۱۳۹۷ جمشیدیه در نقش تمنا
بازیگر نقش مارینا در سریال بوم و بانو کیست؟ عکس شادی کرم رودی
چطور شد که به پروژه «دارکوب» پیوستید؟ ویژگی های مد نظر آقای شعیبی برای ایفای این کاراکتر چه بود؟
– آقای شعیبی بازی من در فیلم «یک شهروند کاملا معمولی» ساخته مجید برزگر را دیده بود. برای ایفای نقش تینا با تعداد زیادی بازیگر صحبت شده بود و از آنجایی که یک نقش سخت به حساب می آمد زمانی که به دفتر تهیه «دارکوب» رفتم چهار جلسه برای این نقش اتود زدم در حالی که هر نقش با یک یا دو بار اتود زدن نهایی می شود. کاراکتر تینا دختر کم سن و سالی بود که همچون مهسا خیلی در اعتیاد غرق نشده و حتی معصومیتی دارد. این نکته برای آقای شعیبی اهمیت بسیاری داشت. از طرفی دیگر بهروز شعیبی در نظر داشت که تینا شبیه به نقش مهسا ایفا نشود.
اینا چیکار میکنن که همه ایفون دارن از همون گذشته تا حالا فقط ورژنش عوض میشه