بیوگرافی فخری نیکزاد گوینده رادیو و تلویزیون و درگذشت و فوت +عکس جدید

فخری نیکزاد کیست

فخری نیکزاد گوینده رادیو و تلویزیون متولد 2 مرداد 1320 در تهران بود. و در 8 اردیبهشت 1402 در سن 82 سالگی درگذشت او را بیشتر با برنامه موسیقی گل ها میشناسند که قبل از انقلاب از تلویزیون ملی اجرا میشد در ادامه به بیوگرافی فخری نیکزاد خواهیم پرداخت.

بیوگرافی فخری نیکزاد گوینده رادیو و تلویزیون و سرنوشت و درگذشت +عکس جدید

بیوگرافی فخری نیکزاد

فخری نیکزاد گوینده رادیو و تلویزیون متولد 2 مرداد 1320 در تهران بود.

او در سال 1347 کار گویندگی را استار زد و بعد از انقلاب ممنوع الکار شد و تصمیم گرفت که از ایران مهاجرت کند و به آمریکا برود.

سوابق

او کار خود را به صورت حرفه ای در سال 1347 شروع نمود و درباره نحوه شروع کارش میگوید که در نوروز 1347 درخواست گویندگی در رادیو دادم و آقای تقی روحانی از من تست صدا گرفت و گفت که در صورت نیاز با شما تماس خواهیم گرفت و در تلویزیون هم صدا و تصویر گرفتند که شعرخوانی بود. چند قطعه شعر دادند که بخوانم، وقتی از استودیو بیرون آمدم، فرح اندوز اولین کسی بود، که مراتشویق کرد.

بیوگرافی فخری نیکزاد گوینده رادیو و تلویزیون و سرنوشت و درگذشت +عکس جدید

منتظر جوابشان بودم که یک روز تقی روحانی زنگ زد و گفت: قبول شدی و هفته دیگر به سرِ کار بیا. یک روز که پای تلویزیون نشسته بودم دیدم که برنامه‌های آزمایشی مرا از تلویزیون پخش می‌کنند، یعنی آنقدر خوب شده بود که برای نوروز پخش کردند، بلافاصله از تلویزیون زنگ زده شد که قبول شدم»

فخری نیکزاد، یکی از گویندگان معروف رادیو و تلویزیون ایران پیش از انقلاب، در روز جمعه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ درگذشت. نیکزاد در برنامه موسیقی گل ها با هنرمندان به نام آواز ایرانی مانند استاد شجریان، غلامحسین بنان، ادیب خوانساری و حسین قوامی همکاری کرده بود. علت مرگ او ناشی از بیماری مزمن و آلزایمر اعلام شده است.

همچنین ببینید

بیوگرافی علیرضا جاویدنیا گوینده رادیو و همسرش

بیوگرافی سرور پاک‎نشان گوینده پیشکسوت رادیو

بیوگرافی منوچهر آذری بازیگر و گوینده رادیو و همسر

وی در کنار گویندگان دیگری مانند، آذر پژوهش، روشنک و شماری دیگر از هنرمندان، با صدایی پرقدرت و توانا برنامه‌هایی از جمله گلهای تازه، گلهای رنگارنگ و… اشعار شاعران ایرانی را پیش از آوازخوانان، اجرا می‌کردند.

بیوگرافی فخری نیکزاد گوینده رادیو و تلویزیون و سرنوشت و درگذشت +عکس جدید

او گویندگی را در برنامه تلویزیونی شهر آفتاب با معرفی کتاب آغاز کرد. سپس در برنامهٔ هفت شهر عشق که اختصاص به شعر و موسیقی عرفانی داشته، کار گویندگی را برعهده گرفت. وی با ادغام رادیو و تلویزیون در یکدیگر، به دعوت هوشنگ ابتهاج به همکاری با برنامهٔ گل‌های تازه، که جایگزین گل‌های پیرنیا شده بود، می‌پردازد و این همکاری تا پایان کار گل‌ها ادامه می‌یابد.

بیوگرافی فخری نیکزاد گوینده رادیو و تلویزیون و سرنوشت و درگذشت +عکس جدید

مهاجرت

فخری نیکزاد در سال ۱۳۶۲ جلای وطن کرد و ایران را به مقصد اروپا ترک کرد. حاصل زندگی هنری وی در این دوران، حضور در برخی از برنامه‌های ادبی و فرهنگی در شبکه‌های فارسی‌زبان بود که بعد از چندی به دلیل ماهیت بازاری بیشتر این شبکه‌ها، حضور نیکزاد هم کمتر و کمرنگ شد.

منبع روزیاتو

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *