بیوگرافی آیت الله کاظم صدیقی امام جمعه تهران
آیت الله کاظم صدیقی (نام کامل کاظم رجبی صدیقی) امام جمعه موقت تهران در 1 فروردین 1330 در شهرستان ابهر به دنیا امده است او موسس و تولیت حوزه علمیه امام خمینی نیز است و یکی از منتقدان کم حجابی و بی حجابی در جامعه است.
یکی از حواشی که پیرامون فعالیت های او به وجود آمد مربوط به اسفند 1402 بوده زمین های هزار میلیاردی با نام ایشان جنجال به پا کرد زمین هایی که مربوط به بیت المال بوده و مربوط به محمدرضا پهلوی بود که بعد از انقلاب مصادره شد و به اموال دولتی تبدیل شد آیت الله کاظم صدیقی درباره این سندهای این زمین ها که به نام ایشان است واکنش نشان داد و گفت که امضای او را جعل کرده اند و از این موضوع بی خبر است.
سوابق
او در دستگاه قضایی، مسؤولیتهای مهمی مانند ریاست محاکم عمومی تهران و ریاست دادگاه عالی انتظامی قضات را بر عهده گرفت و هم اکنون نیز مشاور رئیس قوه قضاییه است.
شهرت وی وقتی عمومی شد که به امامت جمعه موقت تهران منصوب شد و خطبه هایش که گاه همراه با وعظ و اشک بود، مورد توجه عموم قرار گرفت.
کاظم صدیقی کیست
آیت الله کاظم صدیقی متولد اول فروردین ۱۳۳۰ در شهر ابهر میباشد.
او مجتهد روحانی امام جمعه تهران،موسس و تولیت حوزه علمیه امام خمینی میباشد
کاظم صدیقی مسئولیتهایی همچون نایب رئیس شورای مدیریت حوزه علمیه تهران و استاد حوزه علمیه نیز هست.
تحصیلات آیت الله صدیقی
آیت الله صدیقی در سال ۱۳۴۲ به قم رفت و در مدرسه علمیه حقانی به عنوان طلبه تحصیلات خود را آغاز کرد.
همچنین ببینید
بیوگرافی آیت الله احمد جنتی و همسرانش
او دروس مقدماتی را نزد ابوالقاسم خزعلی ، احمد جنتی ، حسن حسن زاده آملی ، مهدی حائری تهرانی ، محمد مفتح ، محمد ممحمدی گیلانی و محسن حرم پناهی گذراند
و از محضر استادان بزرگی در درسهای خارج فقه و اصول فقه و فلسفه بهره برده است.
فعالیتهای آیت الله صدیقی
آیت الله صدیقی در قوه قضاییه به عنوان مشاور عالی رییس قوه قضاییه مشغول به کار است ودرگذشته ریاست محاکم عمومی تهران و ریاست دادگاه عالی انتظامی قضاوت را هم بر عهده داشته است
تاسیس حوزه علمیه امام خمینی توسط کاظم صدیقی در سال ۱۳۸۲ از دیگر اقدامات این عالم شیعه است
در این حوزه درس خارج فقه توسط ایشان و سید محمدحسین کاهانی و سید علیرضا صدر حسینی تدریس میشود
آیت الله صدیقی عنوان امام جمعه تهران در دوران پر التهاب انتخابات سال ۱۳۸۸ فعالیت می کرد که توانست با خطبههای اخلاقی و سنتی مردم را به آرامش و اتحاد دعوت کند
ایشان در انتخابات مجلس خبرگان شرکت کرده اما به دلیل عدم شرکت در امتحان اجتهاد رد صلاحیت شده است.
همسر و فرزندان
آیت الله صدیقی دارای همسرش و چندین فرزند و نوه میباشند که اطلاعات چندای از انها موجود نیست.
حواشی باغ هزار میلیاردی ازگل
خبری که توسط یاشار سلطانی، خبرنگار ضد فساد کشورمان در سایت رسمی او درباره یک باغ 1000 میلیارد تومانی در شمال تهران منتشر شده، به سرعت در کانون توجهات عمومی قرار گرفته است و جا دارد، مسوولان قضایی موضوع را به صورت جدی پیگیری کنند و آیت الله کاظم صدیقی در این باره به افکار عمومی توضیح دهد.
تولیت حوزه علمیه امام خمینی (ره) در نامهای خطاب به دادستان تهران نوشت: معروض میدارد، حوزه علمیه امام خمینی در چارچوب اساسنامه خود، سالها قبل برای تمهید ورود نوجوانان و دانش آموزان علاقمند به آموختن دروس دینی وحوزوی تصمیم به تاسیس مجموعه آموزشی و فرهنگی پیش حوزوی گرفته و برای تاسیس این مرکز اقدام به اخذ مجوزهای قانونی لازم نمود.
در ادامه نامه صدیقی آمده است: بر همین اساس لازم بود تا موسسهای وابسته به حوزه علمیه امام خمینی تاسیس گردد و بخشی از زمین متعلق به حوزه برای ایجاد این مرکز پیش حوزوی به آن موسسه منتقل شود. بر این اساس فردی به نام آقای عزیزی که قبلا مورد اعتماد مجموعه بوده، مسئول پیگیری و انجام امور ثبت اداری موسسه شد.
اما متاسفانه فرد مذکور با سواستفاده از اعتماد مجموعه اقدام به تدوین و ثبت اساسنامه، جعل امضاء، تسهیم سهام به آن کیفیت و ثبت موسسه بدون اطلاع تولیت، مدیر حوزه و برخی نزدیکان اینجانب نموده و مع الاسف حتی بدون ورود و امضاء برخی اعضا این قضیه صورت پذیرفته است.
بنابراین موسسه ثبت شده به کیفیتی که در رسانهها انتشار یافت، بدون اطلاع اینجانب و مدیریت حوزه و بر خلاف اهداف مصوب آن به ثبت رسیده است.
لذا اینجانب کاظم صدیقی از جایگاه تولیت حوزه علمیه امام خمینی و به عنوان یک شهروند، بدون در نظر گرفته شدن سوابق قضایی و عناوین سیاسی اجتماعی استدعا دارم نسبت به ثبت شکایت رسمی از فرد مذکور و دیگر نقش آفرینان در این فقره، با عنوان جعل و خیانت در امانت اقدام فرموده تا ابعاد این مساله برای عموم مردم عزیز خاصه مومنین روشن و شفاف شود.
سمت ها:
ــ مؤسس و تولیت حوزه علمیه امام خمینی (ره)
ــ نائب رئیس شورای مدیریت حوزه علمیه تهران
ــ امام جمعه موقت تهران از سال ۱۳۸۸
ــ مشاور عالی رئیس قوه قضاییه
ــ دبیرکل بنیاد بینالمللی غدیر
ــ رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور
ــ عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی
اظهار نظرها
آیت الله صدیقی در سال های اخیر، سخنانی گفته که بسیار مورد انتقاد قرار گرفته اند. از معروف ترین ادعاهای وی، باز شدن چشم آیت الله مصباح و نگاه مهربانانه وی حین غسل میت بود.
“آیت الله مصباح یزدی را در خانه غسل دادند و کسی غسل داد که آیت الله حق شناس را غسل داده بود؛ دامادِ داماد ایشان آقای دکتر محمدی جزو مریدان آیت الله حق شناس بود او تعریف کرد آیت الله جاودان به ما پیام داد که اگر از آقای مصباح یک کرامتی دیدید به ما بگویید. غسال روایت می کند وقتی این پیام را دریافت کردم آرزو کردم که ای کاش آیت الله مصباح در آن دنیا شفاعتی بکند. تا این آرزو را کردم دیدم آیتالله مصباح چشمانشان را باز کردند و یک نگاه مهربانانهای کرد و دوباره چشمانش را بست.” (فیلم اظهارات صدیقی)
بعد از موج انتقادها ، صدیقی حرف خود را پس گرفت و گفت: شاید آن غسال به دلیل این که محبتی داشته است برایش توهمی پیش آمده است.
دو سال قبل هم در خطبه ها گفت : «اگر مردم خدا را در نظر میگرفتند مبتلا به مشکلات معیشتی نمیشدند»!
این سخن نیز مورد انتقاد قرار گرفت و منتقدان او را متهم کردند که مشکلات اقتصادی را به گردن مردم و عدم توجه آنها به خداوند می اندازد.
عذرخواهی کاظم صدیقی
همه خاطرات بد تو به دست باد دادم رفت
چجوریشو نمیدونم اما همه چیزو یادم رفت
کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران، بعد از افشای زمین خواری در حوزه علمیه ازگل، با انتشار ویدئویی گفت: در تاسیس موسسه غفلتی صورت گرفت که این غلفت از ناحیه من بود، نباید اعتماد میکردم.
وی گفت: از اعضای موسسه آگاهی نداشتم و از وقوع غفلت در محضر خداوند استغفار میکنم و از مردم با همه وجودم عذرخواهی میکنم.
وی تاکید کرد: اموال حوزه با تاسیس موسسه جابهجا نشده است. موسسه منحل شد و ملک رسما به حوزه منتقل شده و به ثبت رسمی رسیده است.