ماجرای توهین حمید فرخ نژاد به مقدسات حضرت زهرا (س) و امام حسین (ع)

حمید فرخ نژاد بازیگر هتاک در اینستاگرامش به ساحت مقدس حضرت فاطمه (س) و امام حسین (ع) اهانت کرد که با واکنش های کاربران همراه شد این بازیگر که در چند ماهه اخیر به آمریکا رفته و پست های سیاسی به اشتراک میگذارد حالا گستاخی خود را فراتر برده به مقدسات نیز توهین کرده است.

توهین کثیف حمید فرخ نژاد به مقدسات حضرت زهرا (س) و امام حسین (ع)

توهین کثیف حمید فرخ نژاد به مقدسات

آیت الله حسین مومنی یکی از چهره هایی بود که به اهانت حمید فرخ نژاد به مقدسات واکنش نشان داد و با نقل روایتی از دعای حضرت فاطمه الزهرا (س) برای شیعیان خطاب به حمید فرخ نژاد بازیگر هتاک به اهل بیت (علیهم السلام) می گوید: دین نداری نداشته باش، مرام و وجود داشته باش، ما نسبت به حضرت زهرا (س) تعصبی داریم که ایشان را ناموس خود بالاتر می دانیم.

حمید فرخ نژاد در حالی با پست اینستاگرامی خود درباره ی وقایع اخیر کشور خبرساز شده که معلوم شده با ضدانقلاب های همکاری میکند.

حمید فرخ نژاد، بازیگر مشهور سینما روز پنجشنبه ۲۴ آذر ماه در اینستاگرام خود انتقادات سیاسی تندی را در رابطه با حوادث اخیر کشور مطرح کرد که بسیار جنجال برانگیز شد. از انتشار این پست چیزی نگذشته بود که اعلام شد فرخ نژاد چند روزی است ایران را به مقصد آمریکا ترک کرده است، جایی که همسر و پسرش از سال ها پیش در آن ساکن هستند.

همچنین ببینید:

حمید فرخ نژاد بازیگر پول کارگردان سریال سقوط را خورد و فرار کرد

حمید فرخ نژاد ضد انقلاب شد استوری های جنجالی حمید فرخ نژاد بازیکر سینما

حواشی

حمید فرخ نژاد گفته است، من در امریکا برای خود و خانواده اقامت گرفته ام ، در حال حاضر همسر و پسرم در این کشور زندگی می کنند. اقامتی که گرفتم از نوع اقامتی است که به نخبگان و هنرمندان می دهند که این گرین کارت ، شامل اقامت و اجازه کار در آن کشور می شود.

او در پاسخ درباره دستمزد 480 میلیونی اش برای بازی در فیلم استرداد گفت : من در ده هزار دلاری که هر ماه برای خانواده ام به آمریکا می فرستم مانده ام و می خواهم 80 میلیون ایرانی نباشند اگر خم به چشم فرزندم بیاید! 80 میلیون ایرانی برایم مهم نیستند.

گویا او از قبل سر صحنه فیلمی خداحافظی کرد اما به کسی نگفته بود تصمیم به خارج شدن از کشور را دارد. همه اموالش را فروخته و حتی خط موبایلش را نیز فروخته و به امریکا رفته تا اقامت دائم امریکا را بگیرد.» این روایت یکی از سینماگرانی است که با او در پروژه اخیر همکار بوده است.

توهین به امام زمان

حمید فرخ نژاد بازیگر سابق سینما و تلویزیون پیش از این نیز در نشیت فیلمی به امام زمان عج توهین کرده و با لفظ اهانت آمیز درباره امام زمان عج صحبت کرده بود. وی پس از مهاجرت و فرار از ایران با به اشتراک گذاشتن پست های سیاسی حالا پا را فراتر گذاشته و به اهل بیت توهین می کند.

آخرین بازیگری حمید فرخ‌نژاد قبل از فرار از ایران در سریال سقوط در نقش ک مأمور امنیتی بود. او همچنین در فیلم به رنگ ارغوان و لاتاری و ارتفاع پست بازی کرده بود. لاتاری که یادتان هست.

حمید فرخ نژاد بازیگر است و همزمان با اعتراضات نقش یک مأمور امنیتی را بازی می‌کرده و حالا با اتمام کار و دریافت دستمزد میلیاردی، به عنوان یک دیکتاتور در تلاش است با توهین به رهبری، جلوی پخش کار یک گروه چند ده نفره را بگیرد! او حالا هم نقش بازی می‌کند، تا آنطرف آب خریدار پیدا کند!

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

یک نظر

  1. حزب باد بودن همینه دیگه.. یه بار ماموره.. یه بار کافره.. یه بار ضد حکومته.. یه بار با خود حکومته..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *