جمله بی شرمانه احمد ایراندوست به سحر خواننده جنجال شد +عکس

احمد ایراندوست با اشتراک گذاشتن ویدویی در اینستاگرامش در کنار سحر خواننده خارج از کشور حسابی خبرساز شد.

احمد ایراندوست که به لطف بازی در سریال شب هایی برره به شهرت رسید در سالهای اخیر در شبکه های اجتماعی پرکار است و در مورد هر موضوعی اظهار نظر میکند برخی از کاربران با کامنت هایی از او نسبت به اظهرات غیر کارشناسانه اش انتقاد کرد.

جمله بی سرمانه احمد ایراندوست به سحر خواننده جنجال شد +عکس

احمد ایراندوست و سحر خواننده

احمد ایراندوست مدتی به عنوان بادیگارد فعالیت داشته است و بادیگارد چهرهایی معروفی در هالیوود بوده است.

احمد ایراندوست در خردادماه سال ۴۹ در شهر آبادان به دنیا آمد. او در سال ۱۳۵۸ و زمانیکه تنها ۹ سال داشت به خارج از ایران مهاجرت نمود. وی پس از ۷ سال به ایران بازگشت و دوران خدمت سربازی خود را در سپاه پاسداران گذراند. پس از اتمام دوران خدمت مجدداً ایران را ترک و به امارات سفر کرد. احمد ایراندوست به پنج زبان انگلیسی، فرانسوی، عربی، روسی و اندونزیایی تسلط دارد.

احمد ایراندوست ازدواج کرده و همسرش خواهر دو شهید است. این دو پس از به دنیا آمدن دخترشان به این نتیجه رسیدند که شرایط زندگی در خارج با عقاید و روحیاتشان همخوانی ندارد و به همین خاطر تصمیم به بازگشت و ماندن در ایران را گرفتند.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *