رهبر انقلاب امروز در دیداری با خانواده شهید رضی موسوی شهادت این سردار سپاه را به همسرو دختر و پسرش تبریک و تسلیت گفت.
به گزارش مجله شبونه، رهبر انقلاب به همسر شهید موسوی گفت که بدون شک شما هم در اَجر شهید موسوی شریک خواهید بود خوشا به حال او که سالها در حال مبارزه با تروریست بوده و در آخر نیز به شهادت رسید.
مراسم تشییع پیکر شهید موسوی امروز در میدان امام حسین تهران برگزار شد و بسیاری از خانواده شهدا و فرماندهان لشکری و کشوری در این مراسم حضور پیدا کردند .
پیکر مطهر شهید سیدرضی موسوی در آستان مقدس امامزاده صالح تجریش آرام گرفت.
سردار رضی موسوی در روز ۴ دی ماه ۱۴۰۲ در دمشق سوریه مورد حمله موشکی اسرائیل قرار گرفت و به شهادت رسید.
اسرائیل در یک برنامه تلویزیونی درباره شهادت ایشان گفت که موساد سالهای زیادی برای ردیابی و پیدا کردن محل اقامت رضی موسوی تلاش کرده است و در نهایت موفق شد با ۴ موشک خانه او را هدف قرار بدهد گفتنی است که شهید رضی اهل سمنان بوده و سالها در سپاه پاسداران و سپاه قدس فعالیت داشته است.