زمان پخش تکرار سریال بی نشان و بازپخش بی نشان مشخص شد

زمان و ساعت دقیق پخش تکرار سریال بی نشان و بازپخش بی نشان مشخص شدجزئیات را در این صفحه بخوانید

زمان پخش تکرار سریال بی نشان

زمان پخش : هر شب ساعت ۲۱:۰۰
تکرار و بازپخش :روز بعد ساعت ۱۴:۳۰

زمان پخش تکرار سریال بی نشان و بازپخش بی نشان مشخص شد

مجموعه بی نشان بیانگر قصه یک خبر نگار به اسم شهاب می‌باشد، که تلاش می نماید با فساد مبارزه نماید و در این مسیر ماجراهایی برای وی رخ می دهد، ولی آیا این قصه واقعیت دارد؟

آقای فلاحی پور در مصاحبه با خراسان افزود:
به عنوان هنرپیشه باید در مورد هر کاراکتر تازه، تحقیق و تفکری نمای.

ما برای بازی یک کاراکتر، تلاش می نماییم چیزهایی راکه خود از آن آگاه می باشیم و اطلاع هایی را که از تحقیق ها کسب نموده ایم، در کاراکتر پیاده نماییم،اکنون اینکه تا چه اندازه موفق باشیم ،به ایفا و موقعیتی باز می گردد که در آن می باشیم.

من تلاش نموده‌ام برای این کاراکتر اندکی وزن اضافه نمایم.

به خاطر اینکه شهاب چشمش مشکل داشت و جانباز بود، چشم های وی را چشم هایی غیر طبیعی و خسته فکر نمودم و دردهایی را که در بدن و سر وی بود، زیر نظر گرفتم.

امکان دارد مخاطبین بیان کنند برای چه چهره این هنرمند خسته و چشم های وی غیر طبیعی می باشد، ولی این را نمی دانند که من چه تصوری نمودم و روی کاراکتر فعالیت نمودم.
هنگامی که مجموعه رفته رفته پیش می رود، مخاطبین آگاه می‌شوند که داستان چه می‌باشد.

در پیش رفتن مجموعه مشخص می‌شود که اشتباه نیز می نماید.
هم من و هم آقای قویدل متفق القول بوده ایم که خصوصیت یک کاراکتر مثبت این می باشد، که طبیعی و باور پذیر باشد و از آسمان نیامده باشد!
یک موجودی زمینی اما انسان بسیار خوب باشد.
من خود به این اعتقاد دارم که تمامی خوبی ها و بدی ها در آدم می باشد، اکنون فردی که خوبی های بیشتری دارد به چشم مردم خوب می آید و بیان می کنند انسان خوبی می‌باشد و اگر بدی های بیشتری داشته باشد بیان می‌کنند انسان بدی می باشد و این بستگی به رفتار خود آدم دارد.

مجموعه بی نشان واقعی یا تخیلی

ماجرا هایی که در بی‌نشان به وجود می‌آید برطبق داستان های واقعی می باشد یا کاملاً تخیلی می باشد؟

در واقع یک پای هر فیلم نامه و داستانی در واقعی بودن و یک پای آن در خیال می باشد.

امکان دارد یک اثر قصد داشته باشد که هیچ فرد هیچ جا مشاهده نکرده باشد، ولی امکانش نیر می‌باشد، که ماجرا رخ داده باشد، پس هنگامی که یک اثر را تولید می‌نمائیم، مخاطبان چیزی را نگاه می نمایند که اگر در واقعیت تجارب نمایند، امکان دارد برای آنان تلخ و صدمه زننده باشد.
ولی در اثر آن را تجارب می‌نمایند، نکته های خوب و بد آن را می‌گیرند و استفاده می نمایند.

در مجموعه مشاهده نمودید کاراکتر شهاب حاضر است برای شکایت و دردسر و به فردی که بر علیه مقاله ای انتشار نموده، بیان می‌کند حاضر است به دادگاه برود، این مسئله سبب نمی‌شود «شهاب» در مقابل چشم بیننده کمتر باور پذیر باشد؟

این جزء کاراکتر وی به عنوان یک خبرنگار و سردبیر به شمار می‌آید.
یک خبرنگار و سردبیر خبر که در راس می باشد، همواره در پی خبر های پر سر و صدا و اخبار هایی می باشد، که می تواند تیتر باشد.

آنان در پی این مسئله می باشند و هنگامی که یک جرقه زده می شود، آن جرقه را می‌گیرند و می‌روند تا ته امر را در بیاورند، اکنون امکان دارد اشتباه باشد و همانجا به اتمام رسد، امکان دارد صحیح باشد و بتواند تیتر بسیار خوبی برای آنان به شمار آید.
یک سردبیر هرچه بتواند روزنامه و صفحه خود را فعال نگاه دارد و بیننده را ترغیب و به مطالعه آن نماید، رتبه وی بالاتر می‌رود.

شهاب نیز یکی از خبرنگار های درجه یک می‌باشد،که سابقه خوبی دارد و مخاطبین به او کاملاً اطمینان پیدا می نمایند و اخبارش را مطالعه می کنند.
این سبب می‌شود شم خبرنگاری شهاب خود به خود مانند آهنربا با این طور موضوع ها را مجذوب خود نماید.

ولی بسیار راحت با این موضوع برخورد نمود و کوچکترین ناراحتی به خاطر شکایت نداشت

اگر توجه نمایید که هنگامی که رفیق شهاب سوال می‌کند که آن فردی که بود؟ بیان می‌کند یک «مجرم حق به جانب» ! به این معنا که شهاب آن شخص را می‌شناسد و آگاه است خبری که کسب نموده صددرصد صحیح می باشد، اما آنان دارند پنهان‌کاری می نمایند، به خاطر همین اینطور عملکردی دارد.

سخن داستان به طور مستقیم بیان می‌شود و حتی اسم خبرگزاری «بیدارنیوز» می‌باشد.
از نظر شما این مستقیم گویی سبب نمیشود مجموعه در دام شعار بیفتد؟

به نظرم تعریف شعار به این معنا است که چیزی که به عمل درنیاید، ولی سخنی که عملی شود، دیگر نامش شعار نمی باشد.
به این معنا که اگر شهاب به صحبتی که به خواهرزاده خود بیان می کند عمل ننماید، آن شعار می‌شود و اگر خود عمل نماید دیگر شعار نمی باشد.

امکان دارد از نظر دیالوگ نویسی در فیلم نامه بازگو نماییم مستقیم گویی می‌باشد، که این امکان دارد صحیح باشد.

در هر حال این کاراکتر شهاب الدین ادهم می‌باشد، برادر شهید می‌باشد، خود چند سال جبهه بوده و در واقع به فعالیتش متعهد می باشد
تصور نمی نمایم از زبان شهاب بسیار شعاری باشد.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *