تصاویر لباس فرشته حسینی در جشنواره کن ۲۰۲۲ لباس سنتی افغانستان که مورد تحسین مردم افغان قرار گرفته است.
تصاویر لباس فرشته حسینی در جشنواره کن ۲۰۲۲
حضور فرشته حسینی در جشنواره فیلم کن 2022 به همراه همسرش نوید محمدزاده سوپر استار سینمای ایران توجه خیلی از رسانه ها را به خود جلب کرده است خانم حسینی با پوشش و تیپ خاص خود با طرحی از لباس های سنتی افغان نشان داد به فرهگ خود خیلی اهمیت میدهد.
همچنین ببینید بوسه نوید محمدزاده و فرشته حسینی در جشنواره کن
لباس محلی افغانستان مثل هر کجای جهان علامت هویت ملی و از جلوه های بارز قومی در این سرزمین است.
این پوشش در هر قومیتی تفاوت دارد و به روش خاصی پوشیده میشود.
ارتباط مستقیم این لباس ها با معیارها و ارزش اخلاقی و معنوی هر قوم در افغانستان قابل انکار نیست. پوشش های بومی و سنتی در یک برهه از زمان، در کشور افغانستان به شدت رنگ باخت.
اما بعد از آن افزایش استفاده از این لباس ها مورد توجه قرار گرفت. لباسهایی برای مردان و زنان با تنوع رنگ و دوخت نظر هر بیننده ای را به خود جلب میکند. این پوشش های سنتی به محافل و مجالس رنگ و رویی زیبا و چشم نواز میبخشد.
فرشته حسینی بازیگری را از سن حدود ۹ تا ۱۲ سالگی با تئاتر آغاز کرده است و با فیلم ” رفتن ” به کارگردانی نوید محمودی و به نویسندگی و تهیه کنندگی جمشید محمودی و در سال ۱۳۹۵ شمسی وارد دنیای سینما شد. بازی در فیلم ” رفتن ” برای فرشته حسینی موفقیت های زیادی را به همراه داشت و جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره مراکش را به ارمغان آورد! این فیلم نماینده سینمای افغانستان در هشتاد و نهمین دوره جوایز اسکار بوده است.
او در دو فیلم دیگر برادران محمودی یعنی ” شکستن همزمان بیست استخوان ” و ” هفت و نیم ” نیز بازی کرده است. فرشته حسینی در آثار دیگری همچون ” سونامی ” به کارگردانی میلاد صدرعاملی، به نویسندگی میلاد صدرعاملی و علی اصغری و به تهیه کنندگی علی سرتیپی و ” یلدا ” به کارگردانی و نویسندگی مسعود بخشی و به تهیه کنندگی علی مصفا هم نقش آفرینی کرده است.
فرشته حسینی در حال حاضر از بازیگران سریال ” قورباغه ” به کارگردانی هومن سیدی و با حضور نوید محمدزاده و صابر ابر است که به زودی در شبکه خانگی نمایش داده می شود.
او در دست کم شش تئاتر نیز بازی کرده است که عبارتند از خشونت علیه زنان ، سینماهای من ، شازده کوچولو ، ماهی سیاه کوچلو ، من موجودی احساساتی هستم و تئاتر یک خاطره، یک مونولوگ، یک فریاد و یک نیایش.
مردم عزیز و برادر و پسر عموی افغانستانی ما هرگز چنین لباسی نمی پوشند و بسیار با حیا هستند.
این خانم که در ایران بزرگ شده نه نماینده فرهنگ ایران است و نه افغانستان.
بلکه نماینده فرهنگ غرب برای تغییر الگو در خاورمیانه است.
فرهنگی که به جای دادن اجازه پیشرفت واقعی به زنان به دنبال سوء استفاده ابزاری از زن است.
چرا از نظر هیکلی و قدی بهم نمیخورن اصلا!!
خدا کنه پیوندشون مستدام باشه !!!
چرا زره پوشیده!
دقیقا فرهنگ مردم افغانستان امیخته با فرهنگ اسلام هستش و هیچ وقت یک زن افغانستانی چنین خود و دارایی های خودش رو به عرضه نمیزاره
ایشون مختارن هر تیپی که میپسندند رو داشته باشند ولی ربط دادن اون به یه ملت اصلا کار درستی نیست
مثل این میمونه که کل اقیانوس رو فقط با یه لیوان اب تشبیه کرد