فیلم / حمله هرمز شجاعی مهر به سامان گوران برای شوخی با ابوالفضل پورعرب

حمله هرمز شجاعی مهر به سامان گوران برای شوخی با ابوالفضل پورعرب که در برنامه زنده شب یلدا شبکه تهران جنجال شد.

حمله هرمز شجاعی مهر به سامان گوران برای شوخی با ابوالفضل پورعرب

حمله هرمز شجاعی مهر به سامان گوران

شب یلدا ویژه برنامه ای از شبکه تهران پخش شد که در آن ابوالفضل پورعرب به عنوان مهمان دعوت شده بود در حالی که تلاش شده بود با گذاشتن کرسی در برنامه فضای شب یلدایی پیدا شود سامان گوران مجری برنامه شوخی با ابوالفضل پور عرب انجام داد که با پاسخ تند و منفی این بازیگر با سابقه همراه شد .

سامان گوران به ابوالفضل پورعرب گفت خیلی خوشحال هستم که با تو زیر پتو قرار گرفتم ابوالفضل پورعرب با شنیدن این جمله از او انتقاد کرده و گفت که تو جای فرزند من هستی و نباید چنین شوخی با من کنی.

پاسخ تند ابوالفضل پورعرب به شوخی سامان گوران با واکنشهای زیادی رو به رو شد آقای هرمز شجاعی مهر مجری سرشناس تلویزیون در استوری به انتقاد از سامان گوران پرداخته و ابوالفضل پورعرب توصیه کرد نباید پاسخ او را می داد چرا که جواب ابلهان خاموشی است.

آقای شجاعی مهر میگوید یکی از مواردی که ما در اجرا بسیار به آن باور داریم، این است که مجری باید فرد باسواد و تحصیلکرده‌ای باشد، اینکه می‌گویم سواد، یعنی شعور اجتماعی داشته باشد. متاسفانه در حال حاضر مرزی وجود ندارد که مشخص کند، حد شوخی ، مزاح و تمسخر کجاست. این شعوری که از آن صحبت می‌کنیم تعریفی ندارد و کاملا به خود فرد مرتبط است. فرد اگر اخلاقیات و شعور را مدنظر قرار دهد، هر حرفی که دهانش می‌آید را به زبان نمی‌آورد و رعایت می‌کند که مقابل میلیون‌ها خانواده این حرف را می‌گوید. افرادی که با خانواده یا حتی تنها نشسته‌اند و تلویزیون را نگاه می‌کنند، قطعا چهارچوب‌هایی را مدنظر دارند، آن وقت یک مجری بدون هیچ پایگاه اجتماعی شروع به گفتن یک سری از مسائل می‌کند که حتی برای مهمان برنامه که کنارش نشسته غیرقابل قبول است.

ابوالفضل پورعرب مدتی به دلیل بیماری در بیمارستان بستری شده بود که در ویژه برنامه شب یلدا از شبکه تهران پخش می شد به عنوان مهمان حضور پیدا کرد

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

یک نظر

  1. باسلام ، واقعا متاسفم این مورد نه تنها درشب یلدا که بارها در برنامه جام جهانی هم دیده شد . گوران مقصر نیست بقول عزیزمون دلش خجسته است.شبکه و تهیه کننده و اینها باید رسماً عذرخواهی کنند . جناب شجاعی مهر سپاس که حرف دل خیلی ها(مردم) رو زدین .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *