فیلم روایت تکان دهنده امید عزیزی در زندگی پس از زندگی از تجربه مرگ

ماجرای تجربه نزدیک به مرگ امید عزیزی + فیلم امید عزیزی مهمان برنامه زندگی پس از زندگی بود که درباره تجربه مرگ و بزرخ به گفتگو پرداخت. با فیلم روایت امید عزیزی در زندگی پس از زندگی از برزخ و مواجهه با هفت موجود برزخی در تجربه نزدیک به مرگ و روایت شنیدنی تجربه گر از نذر مادرش باشید.

فیلم روایت تکان دهنده امید عزیزی

امید عزیزی مهمان برنامه زندگی پس از زندگی از تجربه مردن و دیدن عالم برزخ در این برنامه گفت .

فیلم روایت تکان دهنده امید عزیزی در زندگی پس از زندگی از تجربه مرگ

برنامه زندگی پس از زندگی با افرادی که در کما بودند و زندگی بعد از مرگ را در عالم برزخ دیده اند مصاحبه می‌کند که در این قسمت امید عزیزی کارمند اداره زندانهای شیراز مهمان برنامه بود و از ماجرای مرگش صحبت کرد.

او می گوید یک مجرم زندانی را به من دادند تا به بیمارستان منتقل کنم در بیمارستان ۳ نفر از دوستانش با اسلحه برای آزادی اش آماده بودند و به همین دلیل من را به رگبار بستند و خون زیادی از من رفت و من به کما رفتم.

فیلم روایت تکان دهنده امید عزیزی در زندگی پس از زندگی از تجربه مرگ

در عالم کما برزخ را دیدم که به روی قبله نور زیادی از آن خارج می شد و به سمت درب رفت و باز کردم دیدم چند نفر در کنار حوض آبی نشسته اند به آنها گفتم شما اینجا چه کار می‌کنید آنها گفتند که منتظر هستیم که تو بیایی و غسلت بدهیم و از این بیابان تو را عبور دهیم امید عزیزی در ادامه می‌گوید که بیابان را که نگاه میکردم بسیار عظیم و خشک و بی آب و علف بود و حسابی ترسیده بودم.

سپس بازی فردی به سمت من امد که هر سوالی از من می پرسید شکل و شمایلش شبیه یک حیوان عجیب و غریب می‌شد سوال هایی که درباره نحوه برخورد با پدر و مادر و همسایگان و خویشاوندان و خانواده بود ما باید به آنها پاسخ میدادم.

مشاهده فیلم امید عزیزی در زندگی پس از زندگی اینجا 

امیدعزیزی متوجه می شود فوج فوج جمعیت به سمت بیابان می رود… آدمي زاده طرفه معجوني است كز فرشته سرشته وز حيوان گر رود سوي اين شود به از اين وز رود سوي آن شود كم از آن امیدعزیزی متوجه می شود فوج فوج جمعیت به سمت بیابان می رود…همه عریان بودند. ناخواسته امیدعزیزی پشت سرآن ها می رود و در آن بیابان به شدت گرم بود . بعضی ها پایشان را به زمین می گذارند . یه چیزهایی شبیه خار و تیز به پایشان می رفت و فریاد میزد و بعضی‌هاشون پاهایشان در خاک می ماند و بعضی ها راحت می رفتند . همین که با جمعیت به جلو می رفت که می بیند نفری نشسته و پشتش به امیدعزیزی است.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

یک نظر

  1. مسعود غلامی

    با سلام
    اگر ممکن هست یه جزئیاتی از بیوگرافی آقای عزیزی به صفحه إضاف کنین. ایشان علاوه بر شغل زندانبانی فارغ التحصیل کارشناسی ارشد روانشاسی می باشند. و اصالتٱ اهل شیراز و دهستان کوهمره سرخی و روستای بهاره می باشد. بنده از اقوام آقای عزیزی می باشم و خواستم اگر مطالب مهمتر و یا جزئیاتی بیشتر لازم باشد در خدمتتان میزارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *