فیلم لحظه بازداشت امیر تتلو در ترکیه به دلیل توهین به سفارت کنسولگری ایران

امیر تتلو خواننده مستهجن که چند روزی با انتشاری ویدیوها و تصاویری از خود مدعی است که میخواهد به ایران بیاید به دلیل توهین به کنسول گری ایران در استانبول بازداشت شد.

تتول با انتشار یک ویدیو درحالی که به کارکنان کنسولگری ایران در ترکیه فحاشی میکرد خواستار فراهم شدن شرایط به سفر به ایران بود که در این بین کنسولگری ایران در استانبول از او شکایت کرده و این خواننده بازداشت شده است.

بدون شک ورود تتلو به ایران باعث میشود که به سرعت بازداشت و دادگاهی شود او سال گذشته آهنگی را منتشر کرده بود که در آن به رهبری و سپاه پاسداران توهین کرد و باید علیه این خواننده اعلام جرم شود و قوه قضاییه به عنوان مدعی العموم پرونده ای برای او باز کند.

تتلو در سالهای گذشته به صورت مکرر به دختران و زنان ایرانی نیز فحاشی توهین کرده است او سابقه اهانت به مقدسات را هم دارد.

فیلم لحظه بازداشت امیر تتلو در ترکیه به دلیل توهین به سفارت کنسولگری ایران

جدا از همه این فعالیت های مجرمانه تتلو دارای یک سایت قمار بوده که به صراحت تا اخرین لحظه حضورش در فرودگاه این سایت را تبلیغ میکرد تا بتواند افراد بیشتری را فریب بدهد.

🔹به دنبال انتشار اخباری در فضای مجازی مبنی بر دستگیری امیر حسین مقصودلو معروف به تتلو با شکایت کنسولگری ایران در ترکیه، خبرگزاری تسنیم نوشت: تتلو روز گذشته به دلیل تشنجی که در کنسولگری ایران در ترکیه ایجاد کرده از سوی پلیس ترکیه به بازداشتگاه منتقل شده است.

🔹مقصودلو به تازگی پاسپورت جدید دریافت کرده، اما با پاسپورت پانچ شده و قدیمی خود به فرودگاه رفته و خواستار بازگشت به کشور بود که این موضوع نشان میدهد، او نه برای بازگشت به ایران، بلکه برای حاشیه‌سازی و جذب بیشتر دنبال کننده و به تبع آن گرفتن تبلیغات دست به این کار زده است.

🔹همچنین باید گفت که مقصودلو اخیراً بخش اعظم دارایی خود را در یک کلاهبرداری از دست داده و تلاش او برای گرفتن آگهی چند برابر شده است.

🔹از سوی دیگر شنیده ها حکایت از آن دارد که مقصودلو پاسپورت خود را برای سفر به آمریکا و اقامت در این کشور به کنسولگری آمریکا در استانبول تحویل داده است.

🔹وی در حال حاضر در بازداشت به سر می برد، اما به دلیل نداشتن شاکی خصوصی احتمالاً به زودی آزاد خواهد شد.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

یک نظر

  1. حرفاش که درسته برخلاف ظاهر و ادبش اینو راست میگه ماموری که توی سفارتا میشینه حقوق بگیره دولته نه خانه سفارت! اینم بنده خداست هرجرمی هم مرتکب شده اگرقانونی که ازش دم میزنید ودرسته مجازاتش کنن چرا توهین وتحقیر بایدبشه بدبختای جهان سومی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *