مراسم تشییع و خاکسپاری اتیلا پسیانی امروز با بسیاری از بازیگران و چهره های سرشناس برگزار شد که مورد توجه رسانه ها قرار گرفت بسیاری از بازیگران و خبرنگاران در این مراسم حضور داشتند و خبرنگار به صورت کامل مراسم خاکسپاری این بازیگر فقید را پوشش دادند.
فیلم کامل مراسم تشییع جنازه آتیلا پسیانی
پیکر آتیلا پسیانی که روز گذشته از فرانسه به تهران منتقل شد امروز با حضور بسیاری از هنرمندان در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
ستاره پسیانی در این مراسم برای حاضران صحبت کرد و گفت پدرم علاوه بر اینکه پدر خاصی بود یک رفیق صمیمی برای من محسوب میشد رفیقی که استاد و مشاورم بود و برای همه چیز مشاوره میگرفتم از او و هر چه دارم از پدرم است خیلی دردناک است که پدرم را دیگر نمیبینم و امروز بدترین روز زندگی من است و هیچگاه از خاطرم فراموش نمیشود.
ستاره پسیانی از همه کسانی که در این مرسم حضور پیدا کرده بودند تشکر کرد و گفت امیدوارم که در مراسم شادی شما جبران کنم.
همچنین ببینید:
علت فوت و درگذشت آتیلا پسیانی مشخص شد + جزئیات کامل
بیوگرافی آتیلا پسیانی بازیگر و همسرش و فرزندان
بیوگرافی فاطمه نقوی بازیگر همسر آتیلا پسیانی کیست +عکس
منوچهر شاهسواری مدیرعامل سابق خانه سینما در ابتدا مراسم گفت امروز در سوگ کسی نشستیم که خاطرات بسیار خوبی با او داریم و هیچ چیز جز احترام و محبت از او ندیدیم و امیدوارم که روحش همیشه شاد باشد اتیلا مرد بزرگی بود با بیماری اش تا اخرین لحظه جنگید و در کنار بیماری سعی میکرد فعالیت هنری اش را هم ادامه بدهد و این یعنی شجاعت و عشق به حرفه بازیگری که در این شخص بود.
ایرج راد رئیس هیئت مدیره خانه تئاتر پشت تریبون آمد و گفت ما همه اینجا گرد هم آمده ایم تا یکی از بهترین بازیگران سینما را به خانه ابدی اش بدرقه کنیم و از همه دستاوردها و تلاشهای او برای سینما قدردانی کنیم. آتیلا فرزند تئاتر است و در تئاتر به دنیا آمد. او همواره با مادرش جمیله شیخی چه در صحنه تئاتر و چه سالنهای تمرین تئاتر و چه در پشت صحنه همواره حضور داشت با جوهره تئاتر آشنا شد و شناختی پیدا کرد که برای کمتر کسی اتفاق افتاد.