مسابقات کشتی آزاد تورنمنت رنکینگ مجارستان در حال برگزاری میباشد که گچ پای امیرعلی آذرپیرا و شکسته شدن پای او مورد توجه قرار گرفته است.
جنجال شکستگی پای امیرعلی آذرپیر
برخی از کابران مدعی هستند این شکستگی پا واقعی نبود امیرعلی آذرپیرا برای اینکه در برابر کشتی گیر اسرائیلی وارد تشک نشود چنین کاری کرده است! البته هنوز مسئولان کشتی تیم ملی کشورمان به این موضع واکنش نشان نداده اند.
ماجرای گچ پای امیرعلی آذرپیرا
امیرعلی آذرپیرا در وزن ۹۲ کیلوگرم به فینال این رقابت ها راه یافته است و گویا بحث شکستگی پایش ربطی به اسرائیل ندارد.
همچنین ببینید:
فیلم توهین و بی احترامی علی برات زاده سنگ نورد به پرچم ایران
لازم به ذکر است امیرعلی آذرپیرا در گروه اول در دور اول با نتیجه ۵ بر ۳ زاهید والنسیا از آمریکا را مغلوب کرد. وی در دور دوم نیز با نتیجه ۱۱ بر صفر مقابل میرانی مایسورادزه دارنده مدال برنز جهان ۲۰۲۲ از گرجستان به برتری رسید. آذرپیرا در دور سوم نیز با نتیجه قاطع ۱۱ بر صفر مقابل دنیس شالیوک از اوکراین به برتری رسید و به عنوان نفر نخست گروه راهی مرحله نیمه نهایی شد.
گفتنیست که ورزشکاران ایرانی در رقابت های ورزشی در مصاف با ورزشکاران اسرائیلی انصراف میدهند و به عبارتی این کشور را به رسمیت نمیشناسند.