لیزینوپریل (LISINOPRIL) قرص فشار خون و نارسایی احتقانی قلبی +عوارض و موارد مصرف قرص لیزینوپریل

همه چیز درباره قرص لیزینوپریل

لیزینوپریل (LISINOPRIL) قرص فشار خون و نارسایی احتقانی قلبی +عوارض و موارد مصرف قرص لیزینوپریل را در ادامه این بخش از مجله شبونه مشاهده نمایید.

همه چیز درباره قرص لیزینوپریل

این دارو بیشتر برای فشار خون بالا و همچنین نارسایی احتقانی قلبی تجویز میشود و البته ممکن است توسط برخی از پزشکان برای درمان برخی از بیماری ها تجویز کنند .

لیزینوپریل (LISINOPRIL) قرص فشار خون و نارسایی احتقانی قلبی +عوارض و موارد مصرف قرص لیزینوپریل

این داروی قادر خواهد بود که آنزیم هایی را کنترل کند که باعث میشوند عروق تنگ شود و به نوعی در مهار کردن این انزیم ها موثر خواهد بود.

نام این انزیم ها “مبدل آنژیوتانسین” میاشد که در تولید آنژیوتانسین در بدن جلوگیری میکنند.

بیشتر این دارو را به شکل قرص تولید میکنند که بنا به توصیه پزشک در یک یا چند نوبت در روز مصرف خواهد شد.

پیش از مصرف قرص لیزینوپریل

– در صورت بارداری، ‎اقدام به بارداری یا شیردهی به پزشک خود اطلاع دهید.
– در صورت سابقه ی مشکل کلیوی ، چربی خون و کلسترول بالا، مشکلات مربوط به عضلات قلب و یا بیماری های قلبی مادرزادی به پزشک خود اطلاع دهید .
– در صورتی که بدن شما در وضیعت کم آبی قرار گرفته است(اسهال یا بیماری اخیر)به پزشک خود بگویید.
– در صورتی که مبتلا به بیماری لوپوس می باشید به پزشک خود اطلاع دهید .
– در صورت سابقه ورم صورت ، زبان یا گلو(آنژیوادم) به پزشک خود اطلاع دهید .
‎- در صورتی که تحت حساسیت زدایی نسبت به گزیدگی زنبور قرار گرفته اید، به پزشک خود اطلاع دهید.
‎- در صورتی که تحت دیالیز قرار می گیرید، به پزشک خود اطلاع دهید.
_از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجادکند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خوددر اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید. ‎
‎-در صورت سابقه ی حساسیت دارویی (خصوصاًسایر داروهای ‌‌ACEI مانند کاپتوپریل، لوزارتان، والسارتان و…)به پزشک خود اطلاع دهید.

نحوه مصرف قرص لیزینوپریل

داروی لیزینوپریل یک داروی خوراکی است که مطابق تجویز پزشک ممکن است همراه با غذا و یا بدون غذا و معمولا یک بار در روز مصرف می شود. اگر شما از نوع سوسپانسیونی این دارو استفاده می کنید، لازم است که هر بار قبل از مصرف، بطری را به خوبی تکان دهید.

عوارض

– احساس سبکی سر و سرگیجه هنگام تغییر وضعیت در زمان مصرف این دارو بسیار شایع می باشد. برای جلوگیری از آن به آرامی از حالت درازکش به نشسته تغییر وضعیت دهید و پس از چند دقیقه به آرامی بلند شوید. همچنین هنگام بالا و پایین رفتن از پله ها احتیاط کنید و تا زمانی که اثر دارو باقی است از رانندگی و کارهایی که نیاز به احتیاط و تمرکز دارند، خودداری کنید.
‎- سرفه‌های خشک ممکن است در اثر مصرف این دارو ایجاد شود. در صورت بروز و ادامه دار شدن سرفه ها با پزشک خود صحبت کنید تا داروی جایگزین مناسب برای شما تجویز شود.
‎- احساس تهوع، سوءهاضمه، دل درد و اسهال نیز از عوارض گوارشی این دارو می باشد که با مصرف غذاهای سبک و پرهیز از غذاهای چرب و پر ادویه و مصرف مایعات به مقدار کافی می توان آن ها را کاهش داد.
_برای سردرد احتمالی ناشی از مصرف این دارو از داروساز خود درمورد داروی ضد درد مناسب سوال بفرمایید.
‎- در صورت بروز علائمی مانند خارش و قرمزی پوست، نازک شدن تار مو ها، مشکل در خوابیدن، احساس طعم بد دهان یا مشکل دهان با پزشک خود صحبت کنید.
‎-در صورت بروز علائم حساسیت دارویی در نفس کشیدن، ورم صورت، دهان، زبان یا گلو فوراً به پزشک خود مراجعه کنید.
‎- درصورت زردی پوست یا چشم که نشانه ی آسیب کبدی می باشد و لکه های قرمز و شدید پوستی به پزشک مراجعه کنید.
-پیش از دریافت هرگونه داروی جدید (خصوصاً داروهای ضد درد و داروهای سوهاضمه)حتماً پزشک یا داروساز خود را از مصرف این دارو مطلع نمایید.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *