کامک عبادی کیست
کامک عبادی 37 ساله و همسرش آرام حمیدی 33 ساله فضانورد و دانشمند ناسا میباشد کامک عبادی فوق لیسانس خود را در رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه فلوریدا اخذ نمود و دکترا خود در رشته اِدراک رباتیک از دانشگاه سانتا کلارا و فوق دکترا در همین رشته از موسسه فناوری کالیفرنیا اخذ کرده است.
بیوگرافی کامک عبادی
کامک عبادی متولد 1367 در تهران بوده و فرزند محمد عبادی از پیشکسوتان عرصه دوبله فیلم و کارتون در ایران است.
کامک عبادی و همسرش آرام حمیدی بیش از 7 سال در ناسا فعالیت میکنند و در علم نجوم سالها فعایت میکنند.
بیوگرافی آرام حمیدی
آرام حمیدی لیسانس مهندسی برق را از دانشگاه فردوسی مشهد اخذ کرده و فوق لیسانس مکاترونیک و کنترل از دانشگاه سانتا کلارا دارد.
او به مدت دو سال به عنوان دستیار تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی شریف و مدتی نیز به عنوان مهندس خودروهای خودران در شرکت آمریکایی کروز (Cruise) مشغول به کار بوده است. آرام حمیدی درحال حاضر دانشمند داده و یادگیری ماشین و از پژوهشگران JPL است.
سوابق کامک عبادی
دکتر عبادی میتوان به مدت دو سال در در شرکت نیسان به عنوان مهندس خودروهای خودران رنو-نیسان فعالیت داشته و در 4 سال در دانشکده مهندسی دانشگاه سانتا کلارا به عنوان استاد دانشگاه تدریس میکرده است.
همچنین ببینید
او تکنسین رباتیک در بخش سامانههای ادراک هوایی در JPL است. وی بر روی ادراک ربات، محلیسازی (Localization) سهبعدی و نقشهبرداری همزمان برای سامانههای مشارکتی چندعاملی (MAS) در محیطهای نامساعد که قابلیت استفاده از GPS در آنجا وجود ندارد و همچنین محیطهای تخریبشده ادراکی، سازه حرکتی و یادگیری ماشین برای تشخیص اشیا و تقسیمبندی معنایی متمرکز است. یک سامانه چندعاملی، سامانهای بوده که از چندین عامل هوشمند تعاملی تشکیل شده باشد.
همچنین ببینید
عبادی سال گذشته جایزه STAR Award از موسسه موسسه فناوری کالیفرنیا را کسب کرد، همچنین در چالش زیرزمینی DARPA مقام اول را کسب کرد.
ماموریت تحقیق برای زندگی در مریخ
کامک عبادی دانشمند و فضانورد ایرانی، یکی از چهار عضو این گروه است که در کنار آبیشک باگات، سوزان هیلبیگ و آریانا لوتسیچ روز جمعه ۲۶ ژانویه وارد تاسیسات زمینی خواهند شد تا در طول ماموریت شبیهسازی شده به سیاره سرخ، به مدت ۴۵ روز مانند فضانوردان مریخ، زندگی و کار کنند.
کامک عبادی در این باره گفت: «این سفر شباهت بسیار زیادی به سفر واقعی به مریخ دارد، هدف ناسا از انجام این آزمایش این است که بتواند تا پایان دهه ۲۰ سفر انسان به ماه و تا پایان دهه ۳۰ سفر بشر به مریخ را بدون کوچکترین اشکالی، محقق کند.»